Websites en Webshops

Een goede website is cruciaal voor een bedrijf. Niet alleen is het uw visitekaartje, ook is het de bedoeling klanten te werven met een mooie, goed lopende website. Al onze websites en webshops worden gebouwd met behulp van een content management systeem (WordPress en Magento) Hierdoor is het voor u zelf mogelijk om aanpassingen aan uw website te maken. U kunt bijvoorbeeld zelf nieuwsberichten toevoegen en foto’s aanpassen. Natuurlijk kunnen we het u nog gemakkelijk maken en zelf zorgen voor het beheer van uw website.

Social media integratie

Één van de opmerkelijkste conclusies uit het InSites Consulting onderzoek bij 400 senior marketeers in Engeland en Amerika is dat bedrijven die sociale media integreren in hun website betere financiële bedrijfsresultaten vertonen dan bedrijven die sociale media niet integreren. Wij kunnen u hierbij helpen!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een goede vindbaarheid op het internet is cruciaal voor uw bedrijf. Stelt u zich eens voor dat uw klanten op de website van uw concurrent terecht komen omdat ze uw niet kunnen vinden. Om dit de voorkomen dient u website zoekmachine vriendelijk zijn. Wij zorgen ervoor dat uw website aan deze eisen voldoet en geven uw tips hoe u er zelf voor kunt zorgen dat dit ook zo blijft.

Domeinregistratie en webhosting

Wij regelen voor u de domeinregistratie en webhosting en stellen alles voor u in. Onze vaste partner voor domeinregistratie is Vevida.nl - Hosting zonder zorgen.
Hosting en domeinregistratie Controleer eenvoudig en snel of de gewenste domeinnaam nog vrij is door deze in te vullen in onderstaande domeinnaam wizard. Binnen enkele seconden ziet u of het mogelijk is de domeinnaam te registreren. Domeinnaam wizard tijdelijk niet beschikbaar.
  Enkele referenties: Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer 077- 463 46 16 of via het onderstaand formulier.

* Uw naam

* Uw e-mail

Uw bericht

Partners

Back to Top